X

Classified AnySearcher


Home My Account Buy Credit Post Ad Contact

Classified Vággyal teli, erotikus utazás Misivel - Budapest - +3620 595 6549 - 49 bodyrubs

Posted:  22nd February, 2018 05:35 am

Drága Hölgyeim!

Megérkeztél, jó úton jársz! Több éves masszázs és érintés tapasztalattal várlak, hogy egy vággyal teli, erotikus utazást, kényeztetést élj át! Itt a masszázsétlap melyről kedved szerint csemegézhetsz!

"Szibériai fényéjszakák"

Minden részed mozgásba lendül 1,5-3 órában, és erős kezek szorításában érzed a felfűtött vágyad, öled lüktetését, a masszázs végén a Fény öröm tengerét! (Ajánlott a Domina hölgyeknek!)

"Oázis a Szahara közepén"

Itt megtapasztalod, hogy milyen a mennyei Álomvilág, simogató kezeim oltják erotikus szomjadat, tested kéjben úszik, és Te csak élvezed, és élvezed, és élvezed! E masszázstól 1-3 órában a tested-lelked a Mindenségben lebeg!

"Keleti varázs repülő szőnyegen"

Az Ezeregyéjszaka meséi elevenedik meg a repülő, masszázs utadon, erotikus, fűszeres Mese világ tárul eléd, sok-sok örömmel és kéjjel! (2-2,5 óra varázs a gyümölcse az utadnak!)

"Chakra masszázs"

Általam kifejlesztett, gyógyító masszázs technika, amelynek során, az Univerzum, szeretet-gyógyító energiáját, összekapcsolom az éltető (kundalini) férfi energiával, és a Hölgy vendégembe áramoltatva aktiválom az Ő, tápláló (kundalini) női energiáját! (1,5-2 óra teljes, mámoros kényeztetés, testi-lelki harmónia, kielégülés!)

Masszázsétlap, fogyasztásra felkínálva, bátran rendelj róla!

Többre vágysz Keress, hívj, én állok a rendelkezésedre!

Puszi: Misi masszőr

Nálad-nálam

masszázs

Nőnek is, óra, több óra

Nagyon szeretem: Masszázs, Erotikus masszázs

Szeretem: Anti stressz masszázs, Klasszikus masszázs, Sport masszázs, Thai masszázs










<< Professional MASSAGE --- in your HOTEL room - 44 Professional MASSAGE --- in your HOTEL room - 44 >>

anysearcher.com is an intuitive PC benefit that empowers access by numerous clients and ought not be dealt with as the distributer or speaker of any data gave by another data content supplier.

©2024 Classified AnySearcher